Kandavas keramikas ceplis, darbnīca

Keramiķe: Linda Priedniece

Apraksts: Kandavas keramikas ceplī darbojās māksliniece Linda Priedniece. Zināšanas apguvusi pie latgaļu podnieka Evalda Vasilevska, Rīgas Dizaina un mākslas vidusskolā, Latvijas Mākslas akadēmijā. Linda gatavo melno, svēpēto keramiku. Darbus gatavo ar rokām, bez glazūras, pēc tam tos apdedzina malkas krāsnī.

Apmeklētāji iepriekš piesakoties var apskatīt Kandavas keramikas cepli, uzzināt par keramikas specifiku, arodu un līdzdarboties. Darbus iespējams iegādāties. Variet veikt pasūtījumus.

Māksliniece vairākus gadus veido Kandavas Mākslas plenēru "Radošais Mākslas mirklis" (jūlija trešajā nedēļā), organizē dažādus pasākumus, radošās darbnīcas un aktīvi iesaistās Kandavas mākslas objektu radīšanā.

Iespēja: pieteikties keramikas nodarbībām Jums vēlamā laikā un vietā. Apmeklējumu obligāti iepriekš pieteikt.

Papildus nodarbības ģimenēm, bērniem bērnu ballītēs- papīra liešana, kreklu apgleznošana u.c.

Nodarbības laikā iespējams pašam izgatavot vienu līdz divus praktiskus trauciņus - krūzīti, bļodiņu, podiņu u.c.

Ekskursijas ilgums
Keramikas cepļa, darbnīcas apskate - 30 minūtes līdz 1 stunda 30 minūtes (var vienoties par optimālo ekskursijas ilgumu)
Keramikas radošā darbnīca - 1 līdz 3 stundas

Sezona
No aprīļa līdz oktobrim (tūristu grupām);
Visu gadu - individuālās nodarbības vai iepirkšanās.
Apmeklējums iepriekš jāpiesaka.

Piedāvājums kāziniekiem

Keramiķe Linda Priedniece Kandavā piedāvā jaunajam pārim izveidot savu pirmo kopīgo trauku - bļodiņu, krūzīti. Tas būs kā pārbaudījums attiecībās, jaunās ģimenes saticībai un spējai darboties komandā. Vedējiem un kāzu viesiem iespēja rotāt trauku ar dabas motīviem un novēlējumiem, lai jaunajam pārim paliek par piemiņu skaists trauks no īpašas dienas!

Mērķauditorija
Ģimenes ar bērniem, skolēni, dažāda vecuma pieaugušie, tūristu grupas, kāzinieki, vecpuiši/vecmeitas.

Apmaksa
Skaidrā naudā vai vienojoties par apmaksu iepriekš ar pārskaitījumu.

Lindas darbus iespējams iegādāties:

- Darbnīcā Dzeņu ielā 2, Kandavā vai vienojoties par piegādi zvanot 26369421

- Kandavas Tūrisma informācijas centrā (Kandavā, Ūdens ielā 2)

- Galerijā Durvis, Tukumā http://www.tukumamuzejs.lv/galerija-durvis

Piezīmes
Teritorija ir pieejama invalīdiem.

Galerija
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozares
Karte
    Statistika:
    Pilnībā apskatīts : 142285
    Meklēšnas rezultātos parādīts : 1120602
    Paradīzes, viesu nams
    Paradīzes, viesu namsViesu nams, pirts, korporatīvie pasākumi līdz 100 cilvēkiem. makšķerēšana 17 zivju dīķos. Atpūta pie dabas Paradīzē.
    Bea aizkaru centrs, salons
    Bea aizkaru centrs, salonsAizkaru salona Bea. Aizkaru un galdautu audumi, stangas, rullo, vertikālās, horizontālās žalūzijas, aksesuāri un šūšanas piederumi.
    Arco Color Latvija, SIA
    Arco Color Latvija, SIAArco Color Latvija piedāvā pulverkrāsošanas pakalpojumu tērauda, alumīnija un citu metālu detaļām. Mūsu klienti darbojas celtniecības, jumta pārklājumu, ventilācijas sistēmu, logu un durvju ražošanā, kā arī dažādu interjera dizaina elementu izgatavošanas jomā.
    Villa Anna, viesu nams
    Villa Anna, viesu namsVilla Anna - tas ir mūżīgais sirmās jūras un tas nostāstu noslēpums, ko papildina čaklu pavāru sagādāta azaida aromāts, kas ienāk kopā ar rīta saules stariem Jūsu istabā.
    Saullēkti ozolos, viesu nams
    Saullēkti ozolos, viesu namsViesu māja Ezernieku pagastā pie lielākās ozolu birzs Baltijā, blakus Ežezers ir salām bagātākais ezers Latvijā. Atpūta gan divām personām, gan lielām tūristu grupām. Banketu zāle līdz 40 cilvēkiem. Izbraucienus ar kuteri pa Ežezeru.
    ALAUŠYNĖ , viesu nams
    ALAUŠYNĖ , viesu namsLauku sēta Alaušynė pie Alaušas ezera. Naktsmītnes, ēdināšana kafejnīcā ABU, konferenču zāle, pirts un baseins, kuteris un plosts. Kvadricikli, velosipēdi, biljards, teniss, basketbols.
    DEVI, siltumtehnika
    DEVI, siltumtehnikaDEVI ir vienīgais uzņēmums elektrotehniskās rūpniecības nozarē, kas ražo un pilnveido elektrisko apsildes kabeļu un termoregulatoru kompleksās sistēmas.
    Sveba-Dahlen, OÜ
    Sveba-Dahlen, OÜSVEBA DAHLEN BALTIC iekārtas maizes ceptuvēm, konditorijas cehiem, picērijām. Plauktu (sekciju), rotācijas, picu, industriālās krāsnis, raudzētavas, ražošanas līnijas utt.
    Ances Dizains, apģērbu apdruka
    Ances Dizains, apģērbu apdrukaPiedāvājam apģērbu apdrukas un izsūšanas pakalpojumus. Viss mūsu mājas lapā redzamais sortiments paredzēts apdrukai un izšūšanai. Lieliem pasūtījumiem arī nodrošinam bezmaksas piegādi Rīgas robežās.
    Eco Roof niedru jumti un celtniecība
    Eco Roof  niedru jumti un celtniecībaECO ROOF ir daudzu gadu pieredze. Jumtus klājam visās Eiropas Savienības valstīs neatkarīgi no klienta atrašanās vietas, vai nu ar saviem, vai klienta materiāliem.
    Visi banneri
    laba_seta.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma